Рекомендації Insurs Online, яка схема роботи API для продажу страховок

На сьогоднішній день в Україні передбачено більше 60 видів страхових полісів. Види страхування поділяють на унікальні та популярні, як і власне страхування певних ризиків, об’єктів, здоров’я чи відповідальності. Володіти страховим полісом сьогодні значить мати впевненість у власному майбутньому. Обрати страховку для робочої візи,або яка схема роботи API для продажу страховок доволі просто, проте варто для початку дослідити особливості наявних варіантів.
 

Страховка для власників автомобілів 

 
Така страховка є беззаперечно важливою для водіїв автомобілів чи мотоциклів. Вона захищатиме водія перед третіми особами. Як бонус страхова компанія може відкривати своїм клієнтам доступ до різного роду сервісів онлайн-консультацій з лікарями, у разі потреби.
 

Страхування автомобілістів для виїзду за кордон

 
В ході виїзду на автомобілі в одну з країн, які являються членами міжнародної системи автомобільного страхування «Green card», власник авто повинен мати поліс страхування «Green Card». Наявність даного полісу є обов’язковою умовою для водіїв, які планують виїхати за кордон на особистому транспортному засобі до країн-членів Міжнародної системи. 
 

Страховий поліс медичного типу

 
Присутність полісу медичного страхування дає змогу вам оперативно та безоплатно отримати високоякісні послуги медичних установ й медикаменти, якщо у цьому є потреба. Спортивна медична страховка для неповнолітніх покриє витрати, пов'язані з професійним спортом, певними турнірами на території України і за кордоном.
 
Декілька переваг страхування онлайн:
 
  1. Електронний поліс складно підробити, оскільки він відразу фіксується в базі страховика.
  2. Все, що потрібно для оформлення, – це мати під рукою всі потрібні для оформлення страхового бланка документи.
  3. У разі виникнення страхового випадку потрібно буде просто назвати номер договору.
  4. Онлайн-страхування не потребує великих фінансових витрат, оскільки страховикам часто не треба орендувати офіс, а консультанти взагалі можуть працювати віддалено.
 

Оформлення страхового полісу за хвилину 

 
Сьогодні вже багато сервісів надають реальну можливість купити онлайн-страхування. В цьому випадку оформити поліс стає можливим через смартфон чи планшет. Немає різниці, де саме ви проживаєте – Києві, Хмельницькому чи будь-якому іншому місті, – страховий документ буде надісланий на пошту всього за декілька секунд після проведення оплати.
 
Інформация взята з сайту: https://agent.insurs.online/uk/

Добавить комментарий