Пневматичні патрони купити: поради експертів PATRON в техніці безпеки

Зі зброєю треба завжди вести себе так, ніби вона готова стріляти і знята із запобіжника без численних запевнень, що вона не заряджена. Сьогодні фактично будь-хто бажаючий може рушницю та пневматичні патрони купити. Ми підібрали для вас основні правила поводження зі зброєю, яких слід дотримуватися. 

Зброю обов’язково варто завжди розцінювати як заряджену

У разі переломної зброї, її слід відкрити та перевірити відсутність патрону всередині. У випадку наявності зброї багатозарядного типу, слід ретельно дослідити магазин і не лише. Далеко не завжди у зброї багатозарядного типу правильно спрацьовує викидач, в результаті чого в патроннику лишається патрон. Недостатньо ретельне відслідковування чистоти зброї може виявитися причиною її поломки, а можливо і травмування когось.

Традиційні правила поводження зі зброєю

  1. Ні в якому разі не довіряйте зброю стороннім людям, які до того вживали алкогольні напої чи інші речовини, що змінюють свідомість.
  2. Доступ до сейфу зі зброєю та пароль від замку не повинні мати сторонні люди, а тим паче – діти.
  3. Не утримуйте постійно палець на спусковому гачку. 
  4. Ніколи не робіть постріли опираючись на слух або «на рух, помічений боковим зором». 
  5. Ні в якому разі не пробуйте заряджати боєприпаси, що не підходять вашому типу зброї.
  6. Зброю слід регулярно чистити.
  7. Стосовно колективного полювання, варто зазначити, що в його ході слід максимально ретельно дотримуватися правил безпеки, оскільки навколо знаходитимуться люди. Доки стрілець не займе свою позицію, його зброя має бути розряджена і за даним фактом потрібно максимально ретельно слідкувати.
  8. На будь-кому спортивному заході, пов’язаному зі стрільбою, техніка безпеки завжди знаходиться на найвищому рівні. Такі правила були написані виходячи з гігантського людського досвіду, що був напрацьований роками.
 
Якщо ви збираєтеся придбати собі зброю, першочергово вивчайте базові правила безпеки і не зупиняйтеся в практикуванні.
 
Стаття представлена ресурсом: https://patron.kyiv.ua/pnevmatichni-bo%d1%94pripasi/

Добавить комментарий