Пластична хірургія в Рівному. Круропластика, ліпофілінг, інтимна пластика — вартість

Кожна людина знає таке народне прислів’я “Гарна дівчина, як у лузі калина”. А це значить, що треба слідкувати за собою. Медичний центр Тарасюка один з топових. Ключовими спеціалізаціями є: 
 
- Хірургічне втручання: пластичне; лазерне; травматологія;
- Класична, апаратна, лазерна косметологія та дерматологічні процедури;
- Ін’єкції краси. 
 
Говорячи про пластичну, лазерну, ендоскопічну та дитячу хірургію, вона включає в себе:
 
- Пластична хірургія це: корекція форми носа, імпланти грудей, фейсліфтинг, отопластика, лазерна корекція повік, абдомінопластика, ліпосакція живота, круропластика, вирішення проблем із гінекомастією, ліпофілінг, інтимна пластика;
- Лазерна хірургія це: лікування хронічних ринітів, лікування хронічного тонзиліту, лазерне лікування храпу;
-  ендоскопічна хірургія це: лапароскопія, баріатрична хірургія відносно ожиріння;
- Дитяча хірургія це: виправлення фімозу, ендоскопічне лікування пахових та пупкових кил, лікування варікоцелє, корекція за допомогою лазера врослих нігтів, ендоскопічна апендектомія.
 
Також у клініці діагностують і лікують в сфері оториноларингології: видалення аденоїдів, видалення кіст гайморових пазух, видалення поліпів носа, викривлення перегородка носа, лікування тонзиліту, лікування риніту. 
 
Серед медцентрів ”Медичний центр лікаря Тарасюка” знаходиться в ТОПІ. Все завдяки якостям, тобіж перевагам, які у лікарів є:
 
- Наявність якісної професійної апаратури. Висока технологічність дає можливість виконувати роботу різної складності. Задачі, направлені на покращення естетичних та реконструктивних властивостей тіла, виконуються акуратним чином;
- Встановлені нові лазери, а також техніка для ендоскопії, яка є точною і функціональною;
- У ”Медичному центрі лікаря Тарасюка” хірургічні методи поєднуються з інтенсивною косметологією, що дозволяє прибрати появу травм, створювати комфортні умови під час операції.
 
У ”Медичному центрі лікаря Тарасюка” використовується професійний підхід на всіх етапах діяльності, йдемо назустріч клієнтам та маємо високі моральні стандарти. Це стосується будь-якого етапу під час працювання з клінікою, розпочинаючи від  першого контакту в “Медичний центр лікаря Тарасюка”.
 
Тому якщо комусь потрібна будь-яка з вищенаведених послуг клініки або якась інша, наприклад, круропластика, то в медцентрі раді будуть допомогти. Лікують кращі спеціалісти в в своєму направленні. 
 
Зв’язатися з клінікою можна:
 
Прийшовши у клініку по місцезнаходженню: Рівненська область, Рівненський район, село Бармаки, пров. Хутірський, 5;
Подзвонивши за номерами — +38 (097) 91-90-303, +38 (098) 610-84-61, або написавши у Ватсап чи Вайбер;
Написавши на емейл — rcrivne@gmail.com або klinika.plastika@gmail.com;
Використовуючи соціальні мережі — instagram.com/estet_klinika_rv, facebook.com/estetklinikarv.
 

Добавить комментарий