Підібрати депозити в банках України (Universal Bank) на приємних умовах

Депозити – це безперечно саме той фінансовий інструмент, який встиг завоювати популярність в житті багатьох громадян. Перш за все варто розуміти, що видів депозитних вкладів існує немало, а банки можуть ще й доповнювати свої вишеньки на торт. Депозити в банках України, а також тонкощі надійного збереження своїх активів – тема для більш глибокого аналізу. Далі ми спробуємо розкрити дану тему.
 

Українські банки працюють з основними двома типами депозитів

 
Строковий депозит передбачає зберігання внеску на конкретний період та виплату відсотків. По закінченню періоду клієнт може забрати свої заощадження в повному обсязі.
Депозит до запитання вноситься без фіксованого терміну та може повернутися на вимогу клієнта.
 

Ставки по депозитах в розрізі доступних способів накопичення активів

 
Пропоновані банками види депозитів:
 
  1. Валютний депозит спеціально розроблений для тих, у кого є потреба зберігати не лише національну, а й іноземну валюту. У разі зниження курсу гривні такий вид внеску передбачає надійне зберігання накопичення.
  2. Періодично конвертувати окрему частину активу рахунку між валютами теж можливо і саме для цієї мети існує депозит мультивалютного виду.
  3. Металевий депозит є екзотичним видом і відрізняється тим, що надходження коштів проводиться не лише в рамках відсоткової ставки, але й вартості дорогоцінних металів.
  4. Ощадний депозит створений для тих, кому вистачить порівняно невелика кількість умов і невелика ставка. В деяких банках нараховані відсотки додаються до головної суми яка лежить на рахунку, тим самим збільшуючи його. При наступному відрахуванні процентної ставки отримана грошова сума надходить до базового активу.
  5. Депозит накопичувального виду створений для тих, хто має на меті не лише зберігати гроші, але й накопичувати їх. Цей особливий вид депозитного внеску регулярно поповнюється і є найбільш вдалим рішенням при наявності бажання купити житло чи транспортний засіб.
  6. Якщо є потреба регулярного зняття певної суми грошей підійде депозит розрахункового виду. До прикладу, щомісяця на клієнтську картку банку буде нараховуватись конкретна сума, яка вказана в договорі.
  7. Спеціалізовані умови для клієнтів включають депозити спеціалізованого виду. Як правило, вони пропонуються пенсіонерам чи студентам.
 

Думки про депозитний рахунок

 
Немає сумнівів, депозитний рахунок – можливість зберегти свої кровно зароблені гроші. Максимально актуально для тих громадян, які хочуть правильно навчитися відкладати гроші. Просто потрібно з ретельністю враховувати всі переваги і мінуси, і вибирати правильний банк. 

Добавить комментарий