Оксиметолон для бодібілдингу. На що дивитись при виборі оксиметолону?

Одним з найефективніших, найпотужніших і найпопулярніших анаболічних стероїдів є оксиметолон. Вперше цей препарат було розроблено у 1960 році. На початковому етапі стероїд призначався для використання в медицині. На сьогоднішній день оксиметолон популярний серед усіх бодібілдерів. Купити в Україні цей препарат віддають перевагу атлети, яким не підходять “легкі” анаболіки. За допомогою оксиметолону можна стати власником великого обсягу м'язової маси, збільшити силові показники та покращити рельєф тіла.

Характеристики оксиметолону

Купити оксиметолон в Україні, як і в усьому світі, можна таблетованої форми випуску. Анаболічна активність препарату становить 320% щодо тестостерону. Андрогенні властивості знаходяться лише на рівні 45%. Однією з переваг оксиметалону є те, що він не здатний ароматизуватися, але має естрогенний ефект. Препарат не шкодить печінці. Час виявлення становить 8 тижнів. Оксиметалон є одним із найпопулярніших і вивчених стероїдів. Атлети використовують цей препарат протягом 70 років. Оксиметолон має найпотужніший ефект, може використовуватися в різних видах спорту та підходить всім групам спортсменам. Препарат насичує кров'яну плазму еритроцитами та гемоглобіном.

Навіщо бодібілдери приймають оксиметолон?

Найголовнішою причиною купити оксиметалон в інтернет-магазині є нарощування м'язової маси. За один курс атлет може наростити до 15 кг м'язів. Звертаємо вашу увагу на те, що після прийому цього стероїду є феномен відкату, під час якого можлива втрата маси на 30%. Це відбувається через накопичення рідини в організмі. Основні ефекти від прийому препарату оксиметалон: ріст м'язової маси; підвищення силових показників; усунення суглобових болів; поліпшується вироблення синовіальної рідини; зміцнюються зв'язки та суглоби; знижується кількість глобуліну в організмі; спалює зайвий підшкірний жир; підвищує працездатність у тренажерному залі. Оксиметалон не завдає шкоди печінці. За допомогою цього препарату можна створити ідеальне тіло вашої мрії. Купити оксиметолон в Одесі з наступною доставкою по всій Україні можна на сайті "Стероїд-шоп". Перед застосуванням цього анаболічного стероїду рекомендується проконсультуватися з лікарем та тренером. Більшою мірою, згідно з відгуками, оксиметолон призначається для чоловіків.

Як приймати оксиметолон?

Тривалість стероїдного курсу, в основі якого лежить препарат оксиметолон, становить 4-6 тижнів. Максимальне дозування препарату становить 100 мг на день. Найчастіше лікарі рекомендують приймати оксиметалон у нормі 50 мг на добу. Існують схеми прийому, у яких дозування препарату сягає 200 мг. Однак, за такої норми, можливий прояв побічних реакцій. Після закінчення стероїдного курсу необхідно проводити післякурсову терапію. Для отримання максимального ефекту рекомендується приймати спортивне харчування та дотримуватись дієти, націленої на набір м'язової маси. Купити оксиметолон в Україні оригінального виробництва можна на сайті "Steroids-shop". Вся продукція, яка представлена ​​у цьому інтернет-магазині, поставляється безпосередньо від заводів-виробників. На сайті є відгуки про препарат оксиметолон, які підтверджують ефективність застосування. Доставка здійснюється територією всієї України.

Докладніше на сайті: https://steroidsshop-ua.com/product/1020/

Добавить комментарий