Де теплицю купити за приємною ціною: поради експертів

Полікарбонат - матеріал нового покоління. Винахід полікарбонату відкрив найширший спектр використання даного матеріалу. Дякуючи унікальним параметрам матеріалу у широкому спектрів сфер полікарбонатні листи є ідеальним вибором серед багатьох існуючих аналогів. Серед помітних особливостей можна вказати прекрасну проникність світла крізь листи полікарбонату, як і власне стійкість до температурних перепадів. Крім чудових загальних властивостей різні типи полікарбонату мають додаткові переваги. Перш ніж теплицю купити, яка коштує небагато, слід знати його ключові параметри.
 

Сотовий полікарбонат як вдалий вибір

 
Дякуючи високій прозорості та витривалості сотовий полікарбонат широко використовується для створення теплиць та різноманітних конструкцій. 
Деякі з особливостей даного виду матеріалу:
  1. Дякуючи особливій будові, полікарбонат має низьку проникність звуку.
  2. Якщо брати кольорові панелі, то показник проникності світла складає в межах 60%, але це не впливає на розсіювання освітленості всередині приміщення.
  3. Певність того, що полікарбонат зберігатиме свої експлуатаційні параметри міцності становить не менше 5 років, якщо панелі були встановлені за технологією.
  4. Полікарбонатні блоки володіють невеликою вагою (0,5-5 кілограм на метр квадратний), що дуже зручно при здійсненні монтажних задач.
  5. Даний матеріал не вирізняється надто високими цінами, що виступає явним плюсом.

Монолітний полікарбонат як вдалий вибір

Монолітний полікарбонат стає прекрасною основою козирків, дахів, хвилястих і дизайнерських конструкцій. Він ідеально підходить в створенні унікального дизайну інтер’єрів, для встановлення різних перегородок і рекламних банерів.
 
Яскраві з базових його характеристик:
  1. Стійкість до високих температур. Температура займання полікарбонату дуже висока та складає близько 580 градусів за Цельсієм.
  2. Чудові світлопроникні характеристики. Вони мають прекрасну прозорість із рівнем світлопропускання понад 90%. Даний показник може мінятися внаслідок нанесення фарби або додання текстури поверхні блоків.
  3. Чудовий захист від ультрафіолету забезпечується особливим покриттям, що наноситься на панелі.
  4. Стійкість до механічних пошкоджень. Ударна стійкість монолітного полікарбонату в кілька сотень разів перевершує скло і в 10 разів перевершує загартоване скло. Вона також перевершує аналогічний показник у інших пластиків.
  5. Полікарбонат монолітного типу чудово протистоїть негативній дії природних факторів, таких як опади, вітер тощо.
Всі існуючі типи полікарбонату мають відмінні експлуатаційні параметри і властивості. Безпосередньо з цієї причини полікарбонат застосовується в ряді конструкцій, таких як створення мансардних вікон, навісів, приладів медичного типу і навіть оранжерей.
 
Інформація взята з сайту: https://tmmzahid.com.ua/

Добавить комментарий